Natascha Morsink
Agenda
Zingen
Coachen
Contact

Biografie


Mezzosopraan Natascha Morsink
is met haar flexibele, warme en kleurrijke stem een veelzijdig zangeres die zich thuis voelt in zowel in het klassieke als het moderne repertoire. Sinds 2012 treedt ze regelmatig op met haar bevlogen trio TreSonanZ met wie ze theatrale concerten geeft op locatie. Met duo MORSINK/LASCURAIN, met de Mexicaanse gitarist Santiago Lascurain, weet ze op een hele natuurlijke en vanzelfsprekende manier levendige verhalen en en po√ętische beelden op te roepen bij het publiek. Natascha soleert ook regelmatig in o.a. Bachcantates, oratoria, romantisch repertoire en moderne muziek.

Natascha heeft een grote passie voor koor- en ensemblemuziek en is veelvuldig te horen in concerten met professionele ensembles en koren zoals Cappella Amsterdam, PA'dam Kamerkoor, het Laurens Collegium Rotterdam en het Rotterdam Symphony Chorus.

Van 2011-2013 was Natascha docent aan de Meerjarige Dirigenten Opleiding in Utrecht en in Den Haag heeft ze een uitgebreide lespraktijk aan huis. Zij geeft wekelijkse groepszanglessen, privelessen aan amateurs en professionals, en workshops/stemvorming/interpretatielessen in eigen beheer of in opdracht. Ze werkt aan stem en klank met stimulaties o.a. afkomstig uit de Lichtenberg Methode.

In Den Haag richtte ze in 2007 Stichting Podiumkunsten Emmakade op, welke maandelijks concerten organiseert in Den Haag. Natascha verzorgt de programmering van de concertserie.