Biografie

Natascha Morsink studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Gerda van Zelm en Diane Forlano, en volgde masterclasses/lessen bij o.a. Barbara Hannigan, Claron Mc Faddon, Peter Kooij, Ingrid Voermans, Marjan Kuiper en Sanne Grauland. Na haar zangstudie specialiseerde zij zich in het zingen van nieuwe muziek en muziektheater bij het Nederlands Vocaal Laboratorium (nu Silbersee). 

Sinds 2012 treedt ze regelmatig op met haar bevlogen trio TreSonanz met wie ze theatrale concerten geeft op locatie. Daarnaast heeft Natascha een grote passie voor koor-en ensemblemuziek en is veelvuldig te horen in concerten met Cappella Amsterdam (o.a. Holland Festival 2019 met Stockhausen opera, Lowlands 2019 i.s.m. Joep Beving en “De Langste Nacht” 2019 ism Project Wildeman) , PA'dam Kamerkoor o.l.v. Maria van Nieukerken, het Laurens Collegium Rotterdam o.l.v. Wiecher Mandemaker en het Rotterdam Symphony Chorus. In 2018-19 zong en speelde zij in de nieuwe muziektheatervoorstelling “Koerikoeloem” van componiste Miranda Driessen voor 8 zangers, Japanse sho, en fluittrio. In 2019 zong zij de titelrol van Dido in Purcell’s opera Dido and Aeneas met barokensemble Collegium Delft. In 2021 zong zij de rol van Orfeo in de mini-opera “Euridice en Orfeo”, een productie van TreSonanz i.s.m. Duo de Thuiskomst (Quirine van Hoek, viool en Ellen Zijm, accordeon) gebaseerd op de opera van C.W. Gluck.

Natascha voelt zich thuis in het repertoire van de barok tot romantisch tot hedendaags repertore, van intieme liederen met gitaarbegeleiding tot opera, van ensemblemuziek tot hedendaags muziektheater. 
In Den Haag heeft ze een grote lespraktijk als zangdocent en zangcoach voor groepen en individuen. Samen met  Filip Zoeteweij richtte ze in 2007 Stichting Podiumkunsten Emmakade op welke maandelijkse concerten organiseert in Den Haag. Natascha verzorgt de programmering van de concertserie.